CASE DE PARIURI ONLINE LEGALE SI RECOMANDATE


Descoperă top agenții pariuri sportive online legale și recomandate de specialiștii PariuriX.com în 2022, încasează acum pachetele și bonusul de bun venit de la agențiile de pariuri sportive online licențiate de ONJN în România.

.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Vă recomandăm să case de pariuri nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare! Dacă aveți probleme, vă recomandăm jocresponsabil.ro!

AGENȚII PARIURI SPORTIVE ONLINE - CE VEI GĂSI MAI JOS?

Top agenții de pariuri online recomandate de PariuriX

Mențiuni legale despre case pariuri online

Cum ne alegem agenția de pariuri sportive la care vom juca online?

Cât de sigur e să joci la case de pariuri online

3.1 Top mituri legate de casele și agențiile de pariuri sportive online

3.2 Ce se întâmplă dacă m-am virusat

Care este cea mai bună casă de pariuri online?

FAQ - Top Întrebări comune despre agenții pariuri sportive pe internet

Articole recomandate despre agenții pariuri sportive online

1. TOP AGENȚII DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX

Mai jos aveți lista cu top case pariuri online 2022 recomandată de PariuriX.com, cea mai activă comunitate de pariori din România, și Better Collective, lider mondial în crearea de platforme digitale pentru comunităţile de iGaming. Operatorii au licență ONJN și puteți paria legal. Țineți cont că recomandările se bazează pe mai mulți factori principali pe care îi puteți găsi la punctul 3 - Cum ne alegem agenția de pariuri sportive la care vom juca online?

 

Nu excelează fiecare agenție de pariuri recomandată la toate capitolele, dar am recomandat operatorii care considerăm că per total oferă cele mai bune servicii. Cel mai bine deschideți un cont la fiecare, testați-le una câte una, și alegeți să jucați acolo unde vă place cel mai mult. PariuriX.com îți prezintă care sunt câteva din punctele forte ale agențiilor de pariuri sportive recomandate de noi. Îți recomand să citești fiecare recenzie în parte pentru a afla exact ce are de oferit fiecare agenție licențiată de ONJN. Te invit pe forumul de discuții destinat agențiilor de pariuri pentru a schimba păreri despre acestea cu alți pariori, la noi în comunitate vei găsi câțiva dintre cei mai buni și mai vechi pariori de online.

 

Mai trebuie menționat că acestea sunt agențiile cu care noi lucrăm, însă vrem să fie clar pentru toată lumea că colaborăm doar cu operatorii care considerăm că oferă cele mai bune servicii de la noi din țară. Ordinea este una aleatorie; din punctul nostru de vedere toate agențiile enumerate oferă servicii la fel de bune. Cea mai bună agenție de pariuri online pentru tine este cea care oferă serviciile care te intereseză pe tine în special, așa că recomand să descoperi plusurile și minusurile fiecărui operator înainte de a face o alegere. Mai jos, după ce vom enumera agențiile de pariuri online recomandate de PariuriX, te vom învăța mai în detaliu cum să alegi o agenție potrivită nevoilor tale

2. MENȚIUNI LEGALE IMPORTANTE DESPRE CASE PARIURI ONLINE

Este foarte  important de precizat că Începând cu partea a doua a anului 2015, românii au dreptul de a se juca în legalitate doar la case pariuri online licențiate de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc).  ONJN este o autoritate națională care deține dreptul legal de a reglementa piața jocurilor de noroc din România, lucru pe care îl face, motiv pentru care trebuie să respectăm regulile impuse de aceasta.

Cum pot ști ce case de pariuri online sunt licențiate?

Vezi o listă cu toți operatorii licențiați ONJN în 2022!

Vezi aici lista operatorilor licențiați recomandați de PariuriX.com!

Ce se întâmplă dacă joc la o casă de pariuri online România nelicențiată?

În ultimii ani providerii de internet au blocat accesul către majoritatea site-urilor nelicențiate, dar mai sunt și câteva care au scăpat pentru moment. Mai există și posibilitatea de a accesa un site interzis utilizând un proxy. Dar este în regulă să faci asta? Cu siguranță nu.

 

În primul rând riști o amendă între 5,000 și 10,000RON dacă joci la agenții nelicențiate. Cei de la ONJN nu glumesc când vine vorba de dat amenzi, deci cu siguranță nu te vor ierta dacă te prind. În mod normal o persoană care folosește un proxy și joacă la un operator care nu are nici un interes să te ”pârască” la ONJN nu prea are cum să fie prinsă, dar nu se știe niciodată. Chiar se merită să riști o amendă usturătoare când poți foarte simplu să te joci la o casă de pariuri online intrată în legalitate în România?

 

Plus că mai apar și alte probleme. Să zicem că nu ești prins și nu primești amendă. Dar ce faci dacă vrei să îți deschizi un cont la o agenție care nu primește clienți din România? Folosești un proxy și utilizezi date false? Bun, dar după aceea cum îți verifici identitatea contului de pariuri pentru a putea retrage câștigurile acumulate? Este clar că nu ai cum, și te trezești că ai banii blocați și că nu îi poți retrage.

 

Să zicem că găsești o agenție nelicențiată care te lasă să te înregistrezi din România (probabil sunt, deși nu este normal). Ce faci dacă întâmpini o problemă? Să presupunem că depui, câștigi o sumă frumoasă de bani, iar când vrei să retragi aceasta îți refuză tranzacția și îți închide contul. Ce faci, unde te plângi? Nicăieri, pentru că nu ai parte de nici un fel de protecție deoarece te-ai jucat ilegal acolo.

 

În schimb agențiile licențiate trebuie să respecte anumite reguli impuse de ONJN pentru a își putea păstra licența. Dacă întâmpini o problemă de orice fel, poți depune oricând o plângere la autoritățile abilitate.

3. CUM NE ALEGEM AGENȚIA DE PARIURI SPORTIVE LA CARE VOM JUCA ONLINE?

Alegerea unei agenții de pariuri sportive este un aspect de care trebuie să recunoști că nu foarte mulţi pariori țin cont. Marea majoritate a celor care încep să joace la pariuri pe internet aleg o anumită agenție pentru că au văzut reclame despre ea (la TV sau pe un website), le-a fost recomandată de către un prieten, sau pur și simplu a fost prima apărută la o căutare pe Google. Trebuie însă avute în vedere anumite aspecte atunci când alegi agenţia de pariuri la care să joci, ca să nu rămâi cu un gust amar și să îți pară rău mai târziu.

Interfața site-ului agenției de pariuri sportive

Site-ul trebuie să fie ușor de folosit astfel încât să poți găsi rapid ceea ce cauți, și să aibă o grafică plăcută ochiului. Dacă ai de gând să te joci 3-4 ore pe zi pe un site de pariuri, atunci ar fi bine să alegi unul pe care să te simți confortabil, și nu unul care să te umple de nervi. De exemplu Betfair (vezi site-ul agenției) are un site ceva mai complicat, și este un loc anevoios de pariat dacă ești la primul contact cu pariurile online. În schimb pariorii experimentați mă vor contrazice și vor spune că este un site ușor de folosit și chiar mult mai bun decât ce oferă concurența, mai ales dacă utilizezi platforma de betting exchange. Ambele categorii de pariori au dreptatea lor. 

Seriozitate și încredere

Primul lucru de care trebuie să ții cont înainte de a deschide cont la o agenție de pariuri pe internet este seriozitatea acesteia. Degeaba are o ofertă bogată şi cote bune, dacă prin diverse metode pune ”beţe-n roate” pariorilor. Pentru a afla dacă o agenție online este serioasă şi dacă poți avea încredere în ea trebuie să cauți pe Google informaţii despre aceasta, dar și mai sigur este să consulți părerile altor pariori.  Sigur, în cazul oricărei agenții vei găsi atât păreri pro cât și contra, dar măcar vei obține o părere generală care de multe ori reprezintă cel mai bun punct de reper. Pe forumul PariuriX avem o secțiune cu topicuri despre fiecare operator licențiat, iar în fiecare vei găsi zeci sau sute de comentarii de la utilizatorii noștri. 

 

De asemenea, poți consulta topul de popularitate din partea de sus a acestei pagini deoarece vei putea vedea, în ordine, care sunt agențiile la care joacă cei mai mulți utilizatori PariuriX. Și acesta este un punct bun de reper, pentru că deși fiecare parior are preferințe proprii, de regulă ce preferă ”masele” cam reflectă realitatea.

Comments